Fotograferen zit in ons bloed. Overal waar we gaan zien we fotowaardige momenten en situaties. Soms gaan we er voor op pad, maar meestal dienen de de foto’s zich gewoon aan als we onderweg zijn. Een groot aantal foto’s maken we in en om onze eigen woonplaats. Natuurlijk laten we ook als we op reis gaan onze fotocamera niet thuis. Dus kun je bij ons ook foto’s van meer exotische delen van de wereld vinden. Maar ook zijn er foto’s die we gemaakt hebben uit het sterke verlangen om ons in een onderwerp te verdiepen.

In onze studio dagen we onszelf af en toe uit om onze creativiteit in alle vrijheid op zoek te laten gaan naar mooie beelden.

Uit de foto’s die we maken selecteren we de foto’s die we gebruiken die we graag met jou delen om in jouw huis aan de muur te hangen. Foto’s die je nergens anders kunt krijgen dan bij ons en die daarom uniek zijn. Als je een foto bij ons koopt dan krijg je daarbij altijd een certificaat van echtheid. Zo weet je zeker dat je een orginele foto van één van de fotografen van Gerard van Hal aan de muur hebt. De foto’s zijn te krijgen in verschillende formaten en natuurlijk zorgen wij indien gewenst voor een passend passe-partout en een mooie lijst.